Kwaliteit en winkelcomfort bij u in de buurt!

Korte geschiedenis van Delhert

Op 15 september 2011 opende de allereerste AD Delhaize te Herenthout, gelegen aan de Itegemsesteenweg naast de bestaande Aldi. Uitbaters van dienst zijn Paul en Katrien Krieckemans. Geboren Herenthoutenaar Paul Krieckemans rolde van thuis uit zowaar de vleessector binnen. Vader Krieckemans was actief in het levend vee en had een eigen slachterij.

Dertig jaar geleden begon Paul met de uitbating van slagerijen en vleesafdelingen in warenhuizen. Een tiental jaar geleden besloot Paul om samen met echtgenote Katrien de stap te zetten naar de zelfstandige uitbating van een Delhazie, de AD Bloemmolens te Lier. In september 2011 werd de nieuwe vestiging in Herenthout hieraan toegevoegd. Paul droomde al 10 jaar van een eigen supermarkt in Herenthout, aangezien de band met uw geboortedorp nu eenmaal iets speciaal blijft.

Het ondernemerskoppel vult elkaar uitstekend aan. Paul focust zich vooral op het strategische luik, terwijl zijn vrouw Katrien het operationele luik ter harte neemt.

Verser dan bij onze ambachtelijke beenhouwerij vindt u het niet

Dankzij Paul’s achtergrond en zijn jarenlange expertise is de beenhouwerij één van de specialiteiten van Delhert. ‘Vers’ is zonder twijfel het sterke punt van de zaak. Alle vleesproducten en -gerechten worden dan ook ter plaatse klaargemaakt. Wilt u ook onze andere troeven ontdekken? Klik dan hier.

Kwaliteit en winkelcomfort staan centraal

Als we twee sleutelwoorden mogen selecteren die  onze winkel typeren, dan zijn het ‘kwaliteit’ en ‘winkelcomfort’.

Kwaliteit doorheen al onze afdelingen (vlees, brood, zuivel,…) vormt een dagelijks streven. In samenwerking met onze huisleverancier Delhaize en onze eigen kennis streven we naar de best mogelijke service en goederen voor onze klanten. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan onze versafdelingen (beenhouwerij, bakkerij, groenten & fruit,…) , waar u kunt kiezen uit een groot aanbod verse producten.

Jong en oud, klein en groot moeten het comfortabel hebben in onze supermarkt. Vandaar onze focus op elke klant. Met onze ruime winkelgangen en uitgebreid winkelgamma staan wij volledig ten dienste van u. Mocht u nog een vraag hebben, twijfel dan niet om ons of iemand van onze ploeg aan te spreken, in de winkel of aan één van onze afdelingen.

Ook aan duurzaamheid wordt gedacht

De winkel voldoet met haar koelingen met gesloten deuren aan de hedendaagse energievereisten. Bijkomend kunnen we zo onze ecologische voetafdruk beperken en werkt het een betere houdbaarheid van de producten in de hand.

Tot slot, wij zijn er voor u, elke dag van het jaar!

Teneinde voor iedereen bereikbaar te zijn, is onze winkel zeven dagen per week open. Op zon- en feestdagen zijn we geopend van 08u30 tot 13u00. Enkel met Kerst en Nieuwjaar blijven onze deuren gesloten.

We wensen u nog veel winkelgenot toe!

Paul & Katrien & het AD Delhaize Herenthout-team

Openingsuren

Maadag van 13:00         tot 19:00
Dinsdag-Vrijdag van 08:30         tot 19:00
Zaterdag van 08:30         tot 18:00
Zondag-feestdagen van 08:30         tot 13:00
Kerstdag en Nieuwjaar Gesloten

Contacteer ons

Wine World

Bij Delhert vindt u de beste wijnen en het
ruimste assortiment!

Delhert Itegemsesteenweg 50 Tel.: 014 51 59 50 delhert@skynet.be 
2270 Herenthout Fax.: +32 14 51 98 59   BTW BE 0836 555 912
 
Back to Top